Yang sudi menjengah...TQ

Wednesday, April 1, 2009

APrill Bodo La Plak....hahaha


ni dah masuk 1 april...klu ikut kan hati nak je aku kene kan budak umah ke, member ke....tp ye lah mase dah berubah ...orang dah tak layan sangat dah mende yang sememangnya bodoh tuh...kan hahaha...dulu igat lagi time aku dok asrama dulu...time April Bodo je mesti aku kene kan orang ..ye la kan ...dulu time aku Junior, puak2 senior dah kene kan aku...lagi pon memang tradisi la kan kiter membalas balik apa yang kite kene ngen senior dulu kan..


ni skil biase r ni kat sekolah...kat kolej pon ader walaupun bukan time Aprill bodo..


Korang macam mane?? still sambut lagik ke mende bodowh ni...hahaha...tapi aku tak cakap korang bodo tau...klu korang nak sambut, sambut la...lagi pun bleh menghiburkan hati kawan2 kita, hati kite sendiri kan...tapi mesti ingat, jangan la terlebih2 pulak tau...nanti gaduh pulak ...lagi teruk...

Anyway, selamat mengAPRILL FOOL kan semua orang sekitar anda...

2 comments:

  1. HAHA
    aku ada buat la
    kat budak kelas aku
    aku kasi biskut
    dlm ada colgate
    semua maki maki aku jerk
    wahahahahaha
    lawak weh
    best best
    hahahaahah!!!!

    erm
    aku x paham maksud ko pasal kena buang maktab tu
    hukz
    aku igt leh la kuar maktab
    aihz
    tgk tgk main2 jerk
    cehhhh

    ReplyDelete
  2. hmmm
    yela maktab dh byr bpe ratus ribu bai nk sara ko kt cini...takkan senang2 nk buang ...

    tp hope ko leh trima la mcm aku gak ..hohoho

    die gertak la 1st time...but then mayb kene btol2/...

    tp jgn wat dah ...huhuhu

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!