Yang sudi menjengah...TQ

Saturday, April 4, 2009

Lega Dah Potong Rambut..!!!

hohohoh...dah la tengah Praktikum kat SEK KEB JLN Pasar 1..aduyai rambut tak potong lagi...dah dua kali cikgu tegur rambut butan ( aku pon turut terasa) ....ye la , bayangkan die cakap macam ni ..."murid-murid kenalah berambut pendek dan kemas.Tengok macam guru2 kamu di hadapan nie.Semua rambut kemas dan pendek.Kamu mesti ikut macam mereka,".........pergh time tuh aku tatau nak letak mana muke aku...Bayangkan budak2 tengok gak la kat aku...hahaha..dah la Guru Besar situ Datin...


So harini aku dah lega sebab aku dah potong rambut...kat mana lagik Saloon kegemaran aku la kat TESCO EXTRA cheras, Taman Midah....Name salooN tuh APT Saloon kot...mcam tuh la..Tapi yang penting aku dah potong Rambut...so ISNIN leh la aku tunjuk depan die...hahahaha...

padahal aku pon gunting rambut sebab FREE jek..dah aku dah gune 6 kali dah KAD aku ...so yang ketujuh ni dapat la FREE..kehehehe...jangan jeles..

ok la...semoga korang yg jadi cikgu ke, jd sape2 ke semoga berambut kemas dan pendek..hahaha...tapi Gua minat rambut Lan Kristal bro.....!!!!!ARRrrrgghhhh...

AARRGHGGHHHHHHHHHHH.................!!!!!!!!!


5 comments:

  1. semoga korang yg jadi cikgu ke, jd sape2 ke semoga berambut kemas dan pendek..

    "lu jangan cakap mcm tu broooo... tapi cikgu tu mmg pandai la cara die tegur cikgu cikgu...pedas tapi berlapik"

    ReplyDelete
  2. hahaha....ala gua ckp jek ...gua tak maksudkan pon...hohoho

    gua pon suke rambut pjg...ikut profesion la...kekeke

    lu nk kenal ngan ckgutuh ???hehehe Datin tuh...kekeke

    ReplyDelete
  3. ALoy_paradoks...rambut lu smart la...macam lan kristal...gua dah minat lan kristall...

    ReplyDelete
  4. apa barang cikgu music rambut pendek..tengok seila,rambut panjang owh..rilek jak.

    ReplyDelete
  5. hehehe....erm siela rambut panjang ke...aik???
    hehehe
    ala gua cikgu seni la...siela ye la ckgu muzik...

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!