Yang sudi menjengah...TQ

Saturday, April 18, 2009

LEGA SANGAT2...!!!!

HAAA...lega sikit dah dapat jual dashboard L2 aku...klu tak dok menyemak je kat umah...hari rabu arituh lagi BROTHER ni dh kol tau...die cakap nk sangat bab nak upgrade kete kancil comey die..tanak pakai yang standard...bab klu yang L2 yg aku jual ni original punyer dari jepon...kaler hitam...tak men la otter2 ni..hehehe...aku ingat dulu nkpasang kat kete aku..skali duit sangkut daaa...nak byr tenet lagi...heheh...so aku pon jual la dashboard ni...kepada sape2 yg dah book tp tak dtg, "i'm sorry"...dah lambat...aku nk pakai duit la...so aku dah jual dengan harga RM 160.00..murah tu weh..igt senang ke nk dpt harge cmne..hehe...walaupun tak balik modal, tapi at lis aku dapat semula duit belanje aku..(tapi dh habis bayar internet)...nanti dah ade duit baru aku tukar yang len plak...tapi bukan L2 dah...L5 la plak...hehehe...doakan kejayaan aku memekap kancil ku yang burok ini..hehehe





Free Signature Generator

17 comments:

  1. holla
    i follow ur blog..
    follow mine too k
    :)

    ReplyDelete
  2. ok...huhuh
    thanks coz drop by here...
    nce to know u..

    ReplyDelete
  3. heheh
    nak bli ke bro aloy???
    gua jual ikut berat kati...blhe??
    ekekkee

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. konvo ke konvoi???
    ermm....wit ngah sangkut nih...len kali bleh la...nway thanks...n konvoi ni under saper??

    ReplyDelete
  6. gua tanak beli,, gua mana mampu nak beli isi minyak,, gua lg selesa naik basikal je,, sayangi alam ok..

    ReplyDelete
  7. hehehe...kete gua pakai minyak jagung daa...then leh tukar gne NGV..hehehe
    ala beskal pon leh jln gak kan..huhuhu...

    HIDUP ALAM SEKITAR...

    ReplyDelete
  8. hidup alam sekitar... JGN ISAP rokok...

    re;
    Yup event kedua oleh Paradoks.. sebelum ni bersama AKSES dah byk gak.
    Nanti gua inform dan gua mintak jasa baik lu kalu jadi event ni.. lu perform... buat yang lagi bagus dari aritu..

    ReplyDelete
  9. Hahaha bukan under siapa2, cuma kawan2 yg mau berjoli. Bulan 5 nanti. Kalau rasa mau join inform jak.

    ReplyDelete
  10. wahyyudi...

    ok klu aku join aku bw si siela skali...k.egt under persatuan ka..hohoho...
    bln 5 pon wit sngkut2...eheh bln 8 kompom bleh...


    Bro ALOY..

    ok, gua tak kesah nk perform...janji gtau awal2..ehehee...tkut la kan nt ader hal2 len plak..thanks bro...

    BTW, KIMISAI memang bukan perokok..KATAKAN TIDAK PADA ROKOK..

    ReplyDelete
  11. black

    huu..kerana tenet ko jual dangan harga murah? sayangnya

    ReplyDelete
  12. HAHAHAH
    BESA R TUH....NAK GUNE DUIT...KJEKEKEKEKEK
    KO BLE R KAYA..HEHEHEH

    BLNJE R AKU MC D/..HEHE

    ReplyDelete
  13. beb lu kalu nak bli spare part kete sound ar...wa ada tempat harga baekkk punye...

    ReplyDelete
  14. kasi tau la tempat tuh,....cadang nk wat soundsystem sem depan ..ghohoho...harap2 la...

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!