Yang sudi menjengah...TQ

Wednesday, April 15, 2009

CHELSEA vs Liver(P/F)ool...hehehe


VS


yeah da dramatik gme i ever seen..hehehe..really well good game to me la...hehehe...malam tadi yang tengok nye, Aku (1st haf jek), Paan (tido pas 2-1), Iqbal (tatau) , Muz (full time), Endang (1st haf gak bab dia MU fan) n STYLO (yang tetibe jek sesat kt umah)...huhu...Balik jek tengok wayang (bace entry sebelum ni) terus p minum...nak tunggu bola la katakan...dah la kenyang, ingat nak minum ja...tengok2 bro ns lemak meriah plak blnje mkn nasi lemak telur...nasi banyak, telur 2 ketul...perrrghhh...memang nak muntah la....bab sebelum tu dlm kol 9.3o kami dah singgah dah kedai tuh nak mkn nasi lemak gak ...cume ader ayam n kene bayar...heheh...alamak dah melalut dah citer pasal nasi lemak ...aper2 hal pn, THANKS la Bro nasi lemak...len kali blnje nasi lemak ayam meriah plk k...

Ok2 pasal bola plak...mule2 memang r aku cuak kan ...ye la 2-o 1st haf sje..memang cuakkan ...klu kalah tak ke sia jek kene ngn PAAN, Muz, IQbal n budak2 len kan...aku pon rileks jek...ape dirg cakp aku jus diamkan jek...then smpai 1st haf tamat aku pon terus tido (esok nak g sekolah lagi) hehehe...Esok pagi aku bangun dengan perasaan mengharapkan CHELSEA menang...lepas jek mandi aku tanye BAL...die cakap CHELSEA menang 4-3...Muz plak citer kat aku camner perjalanan GAME yg begitu dramatikkan....

Che 0 - 1 Liv 19' Fábio Aurélio
Che 0 - 2 Liv 28' Xabi Alonso (PG)

D. Drogba 51' Che 1 - 2 Liv
Alex 57' Che 2 - 2 Liv

F. Lampard 76' Che 3 - 2 Liv

Che 3 - 3 Liv 81' Lucas
Che 3 - 4 Liv 83' D. Kuyt

F. Lampard 89' Che 4 - 4 Liv

Apa2 pon kepada Liverpool fan..harap cube taun depan k..jgn putus asa...aku tengok pemain korang bleh pg jauh lagik...hihii...cume kene keje keras sikit jek lagik...hehehe...Berita kemenangan ni plak di tambah dengan kelayakan BARCA..team pilihan agu gak...yang akku target la kan final nt mesti MU vs Barca..bab MESSI power dowh...CHELSEA harap2 pon bleh menang la kan ....huhuh

Nway, kepada fan2 kelab masing2 bola2, hhidup2, member2 n jgn gaduh sebab bola k...






Free Signature Generator

Free Signature Generator

2 comments:

  1. liv menang
    yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. liverpool kalah la RAJA....apa daa....tak layak g semifinal pon...heheheheh

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!