Yang sudi menjengah...TQ

Friday, April 10, 2009

Hmm.....Nak buat ke tak...



..................................................................................................................................................
hmm...

ni lagi satu probs aku nak citer...hahah..prob la sangat kan ...
Aku ader baby...name die BEK...tapi aku nk jaga die mmang susah...ye la nk taggung makn minum die sje dah bape...skali kuar, bape ringgit dah hbs...plg2 kurang rm 10...tak ke duit gak tuh...tu blum lagi klu die wat perangai...huhuhu...klu time die tak elok, nak2 time die datang bulan, mahu gak la rm 70 kene kuar...tu pon seb bek la die dtg bulan dalam 3 bulan jek skali..klu seminggu skali...mmpos aku ..hahaha...

Nak dijadikan cerita aku ni ader la hajat nak bg baby BEK aku ni kecantikan yang amat menarik...tapi tu la ...barang2 mekap die je dah bpe ribu...aksesori badn jek dah bpe ribu...kan ...tu blom lagi nk elakkan die daripada dpat penyakit, sempot ke...lumpuh ke...huhuh klu kene operate mahal nak mampos...

Tapi macam maner pon aku tetap gak ngan hasrat hati aku ni...kat cini aku ader cadangan la 4 my BEK baby ni...klu korang ader cadangan lain ok gakkan...



B4 dats, tengok2 la dulu baby aku ni...cute ke tak ...



Kat sini aku senaraikan makeup2 yang aku perlukan ..tapi bajet sikit ja...


Depan - L512..taknak Hello Kitty..klu dapat RV4 ok gak
Belakang - Klu boleh nak moderno..tp bumper L512 ok gak..
Dalaman - L5 door trim, L5 Dashboard, TRX seat/bucket s size
Sport Rim - L5 cukup tp klu bleh nak gak yg 15"..lapik spring..
Cat - klu bleh nak Biru lau or purple lite....metalik..
Enjin - L2s cukop..hehehe..tak pon aku upgrade jd 12 valve jek ...laju gak..
Brek - mesti la disk depan belakang..
Absober- Adjustable..hahaha



Kurang2 mau 3 kali elaun ni baru dapat bai....so camne..ader cadangan len tak ??
klu bleh diterima pakai ok jek ..hehhee
ok
chow...




4 comments:

  1. ADEEI
    WALAUPUN IFTI MMG LANSUNG TAKDE IDEA PSL YOUR BABY BEK NI
    TP
    KALAU IFTI
    IFTI PREFER SIMPAN DUIT TU UTK IMPROVE KAN TAHAP KESIHATAN DIA DGN VITAMIN2 YG SEPATUTNYA...HUHU
    BILA DIA SIHAT
    OTOMATIKNYA KECANTIKAN DIA AKAN UP

    ReplyDelete
  2. ooo
    bagus2 idea tuh...nt kimisai try buat..hohoho
    ermm kecantikan leh up ke klu dah cihat ???
    klu enjin bby kimisai ni cun takkan yg calar2 tuh cantik...ekekekeke

    huhuhu

    tq iftie..

    *harap iftie dapat posting nogori...

    ReplyDelete
  3. kalau ada duit
    buat jer!!
    just do it!!
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  4. tu lah ingat nk buat jek...tp klu buat byk sgt nt jadi macm post aku yg kat atas tuh,...bace tak ??


    yg pasal sangap duit tuh dowh /.....hohohohoo

    insay allah nt leh wat klu elaun masuk ...

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!