Yang sudi menjengah...TQ

Wednesday, April 8, 2009

kArYa yAnG tAk BaPe NaK jAdi..



Name je student seni,...tapi lukis nye macam ntah aper2..hahhaaa....nak wat camne kan dulu time nak masuk ijazah ni mintak PJ, then tak dapat kene la layan SENI...SENI HALUS tau...bukan seniman ke seniwati ke...ataupon seni anak Man KUdung kat selatan Thai nuh...
huhuhuhu....



Nila karya yang aku hasilkan time SEm bape ntah ngan Pn Fauziah tak silap aku....kene buat Tema Serangga...so aku pilih catan n serangga Lipas ...

.........................................................................................................................................................
Ni plak karya aku Sem yg same tp tak igt Sem bpe ntah...ni kene wat time kat bukit Cahaya, Shah Alam...kene tangkap gambar then lukis...tp pic batu yang btol ntah kat ne ....tp bih kurang yg aku lukis tu jek...ekekeke


........................................................................................................................................................
Ni plak karya agung aku yang paling berjaya aku rasa....gune sebatang art line jek dapat hasilkan karya ni....b4 dis aku ader niat la nak bagi dis lukisan kat smeone bab die nak...tapi malngnya aku pon tatau kt ne letaknye lukisan cantik ni...so kepada yang berkenaan , i'm really sorry...dun ungkit2 kat akhirat...memang lukisan ni ilng...maafkan lah daku ok...


Kepada korang kat luar sana.,...aku sebenarnya bukan anak seni halus pon...lukis pon bodo2 jek..seb bek sampai skang pon bih kurang bodo2 gak...hahahaha....korang nak puji2, puji la...aku suke...nak kutuk pon kutuk la...hahaha..best2...sape nak print out pon bleh lukisan ni...

6 comments:

  1. geli la dgn lipas
    pengotor jerk
    yekkkkkkk
    eh
    KOK SAK tu apa kejadahnya
    huh
    ngata ifti la tu
    wek

    ReplyDelete
  2. hihihi.....
    lipas pon makhluk tuhn gak ...ekeke
    ermmm
    tak ngate, ngutuk jek...

    ReplyDelete
  3. lawa sial ko lukis
    aku lagi la
    x reti nk lukis langsung
    setakat org lidi leh la
    HAHAHA
    xD

    ReplyDelete
  4. tapi ko bleh la gak men music kan...byk lak tuh instrmen yg bleh men .,,,hehehehe,...

    ala org lidi pon klu ko lukis die ngah makan mesti lame2 jadi org betul gak..
    gahahahahah....paham tak ????

    ReplyDelete
  5. gemuk ek?
    hahahahaahah
    ntah
    xtau
    hahahhahaa
    xtauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    =p

    ReplyDelete
  6. hahahaha
    gemuk la....hehehe....dah makan kan...maknatido makan tido,,,,tp tuh dah buncit da....

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!