Yang sudi menjengah...TQ

Wednesday, April 8, 2009

K I M I Sai

aku buhsan2 depan komp...so time aku YM2 tuh...tetibe jek terlintas kat fikiran ni nak wat keje buduh gak kot...so aku pon try la...bkn pe aku penah tengok urang lukis macam ni la...siap potret lagih...bukan senang bai...
So bile dah siap aku print screen then paste kan kat dalam Paint...edit2 sikit dapatla upload dalam ni...heeheheh ...
len kali ak nak wat yang lagi cun ,....ni kire basic je kan...korang pon leh wat...nenek aku pon leh wat klu dulu2 dah ader komp...hahaha





Tengoklah karya sempoi aku ..aku buat gune WORD..hehehe..

TRY r Wat...mesti best nye...

2 comments:

  1. ok nanti CR try gak...nanti kan...

    ReplyDelete
  2. klu lagi mantap dari aku punyer...hehehe aku bagi ko hadiah...


    hadiahnye...

    nasihat...

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!