Yang sudi menjengah...TQ

Wednesday, April 22, 2009

Kimisai masih bz...

hahaha....dah la baru habis praktikum, ader plak keje len nk kene setelkan...nak masuk entri baru pon segan2 sebab keje len nak2 esement tak setel lagi...then , nak tanak kene gak la rehat daripada menulis blog ni...insyaAllah klu dah tak bz kimisai nak sambung balik tulis entri baru...kawan-kawan semua kimisai tengok memang meriah...ader je update dari korang ek..bagus2...keep it up..dun gustan2...hehehe...sebenarnya kimisai nak citer pasal 2-3 harini...ye la aktiviti yang kimisai pg join...macam ujian amali seni,...hehehe..karya terbaru daripada kimisai...karya yang tidak seberapa...nak tulis ni...tapi kawan kimisai plak...Endang dah siap2 nak kuar makan...so terpaksela tulis 1-2 hari akan datang...nak wat camne kan..bz la katakan...huhuhu..apa lagi jom...makan nasi lemak meriah (ala2 Malinja nasi die)hehehe..datang tempat kimisai..nnt kimisai belanje..hehe...tu pon pas elaun masuk..ok....

Chow...tggu tau kemunculan semula kimisai...hehehe....salam..

p/s : nak tengok wayang pon tak sempat bai...aduyai...


Salina....(Apit-vkl & Raj-2nd gtr tadak plak...)...kimisai-bass, Paan-drum, Tok Wan-1st gtr , Muz (v-backup siot)

Free Signature Generator


15 comments:

  1. woh. since ko ad 3 blog, aku tatau mn satu blog kamu yg official. btw, thx 4 following blog aku.

    slamat stadi

    ReplyDelete
  2. blog gua kimisai jek..yg lg 2 tu ngarut ja...
    thanks gk msuk blok gua..

    ReplyDelete
  3. hahha..jangan biarkan kebizian mengekang kehendak menulis

    nanti berkarat susah kimi!

    ReplyDelete
  4. ain
    insyallah takkan berkrat..aku akan berusaha....hehehe aku pn bkn nye biar kan kebizian mnghalang aku...hehehe

    Paeh
    kuah dal p kat rizkhan la bro...dah la training tak datang ...hehehe...minggu depan dah start game...hehe

    ReplyDelete
  5. kimisai,
    tenkiu for ur comment

    salam singgah ;)

    have a nice day!

    ReplyDelete
  6. welkam miz zaza...nce to know u too..

    ReplyDelete
  7. aku nk double meriah...haha
    weyh smart r blog hg...terbaik...

    ReplyDelete
  8. firdaus ibrahim sape ek ...hahaha...sowie aku tak kenal ...budak maktab gak ke...nasi meriah ni...hehehe...

    ReplyDelete
  9. ok aku tau dah spe...celussss......sowie ek aku lupe lak ..hehehe
    jangan marah...exam dah dekat kan ...

    ReplyDelete
  10. yup2
    lusa la exam first...
    cpat r nasi lmak meriah seap...!!!

    ReplyDelete
  11. hahaha baru jek pas makan kat ctu..heheh
    ko tadak, yang ada edy, shawn, togo n awek ko..peel,,,....hahaha

    ReplyDelete
  12. salina..bajek superstarr..haha

    ReplyDelete
  13. at least johan..wakakaka...weh tahun ni masuk g k...BAND 2 dah lepas lom Band 3??

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!