Yang sudi menjengah...TQ

Wednesday, April 15, 2009

ASTAGHFIRULLAH......

hohoho....nila berita yang paling aku tak suke ni..bab2 kekejaman ngn manusia...korang tengok la VIDEO kat bawah nie...zalim tak zalim nye menatang yang buat keje tuh...isk2,....sedey2...macam gampang pon ader....klu aku jumpe minah yang wat ni memang aku ajak ramai2 kekah badan die then bagi anjing makan .......kli la kat pic bwh tuh...nt pegi kat POST original die..k.....THANKS to IDA bab letak berita nie...MASYA ALLAH....


Free Signature Generator

Free Signature Generator

14 comments:

  1. lol~

    yeke..saad still blogging ke..last skali aku nengok blog die sgt boring dan hanya banyak gambar..ahaha

    nope..dorg xlayan blog mahupun frenster.

    myspace jauh skali~

    btw..pix kat atas tuh..ughhh~

    ReplyDelete
  2. aku prefer dorg anggap aku dh mati..haha

    aku bukan ain yg dulu dah~

    ngee

    uiks..nurain.mazlan

    ym me!

    kalo de mase~

    ReplyDelete
  3. insyaallah...jgn lla prefer cmtu mamat oi...hohoho

    diorg tatau IT kot tak pon dh berbini atau berlaki...so tadak masa...hahahaha

    pix kat atas tuh membuatkan aku nak menangis...aduyai...sedey unia nie..

    ReplyDelete
  4. tau xpe..ade airitu mbe aku wat entry nih..sian siot wat gtu..mcm xd makanan sgt dah

    baru2 nih. de org guna fetus wat ape ntah..sumthing cam na tlong org pekak mndengar kembali~

    ReplyDelete
  5. black..ltak ar chatbox.snang nak spam..ahahah~

    ReplyDelete
  6. nanti la ...ader keje...haha.nanti aku letak ko spam puas2...hahaha ok??

    ReplyDelete
  7. kalau tak silap gua,, kat you tube die ada tunjuk video die...

    ReplyDelete
  8. aku pernah tgk ni dah
    hukz
    org ckp good for health
    siot kan
    damn

    ReplyDelete
  9. damn btola kan speyg wat ni...isk2...

    YANa: jgn muntah weh...rugi makanan tuh..heheh

    bro aloy..: video nie memang dah byk, tp gua terjmpe pic n artikel pasal ni kan...so gua try2 la wat entry kt cini..hohoh

    RAJA:ooo gud for health ek ...aduyai..ko kim salm kat sape yg ckp macam tuh RAJA...hehehe jom same2 tumbok muke org yg masak bby tuh...cian gle...

    ReplyDelete
  10. manusia skang
    kembali pada zaman maging
    pernah tgk tak
    pasar gelap
    kt china
    dia jual bahagian2 badan manusia
    yg dah mati kot
    tp
    ada satu yg ifti tgk tu
    masih berdarah
    tu tandanya
    dia masih hidup masa kena ptong paha dia

    ReplyDelete
  11. ermm tak penah tengok, tp penah degr la..sian kan...dunia kembali ke zaman jahiliah...hope benda ni akan bhnti..tak sanggup nak hadapi..

    bg me bek jd binatang drpada buat mcam tu kan...ye la binatang ada otak tadak akal..kite ni khalifah yang ada otak dan ditambah dengan akal...

    ALLAHHUAKBAR...

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!