Yang sudi menjengah...TQ

Saturday, April 11, 2009

Aku lahir bulan JULAI yang indah....

aku lahir bulan 7-1987..then aku baca....
hahaha...ni baru punye ...aku masuk blog sorang jejaka ni ...blog die ... http://unrestmind.blogspot.com/... n aku masuk then terbaca la atikel pasal bulan kelahiran nie...


aku lahir bulan 7-1987..then aku baca.....
mula2 aku ingat mcam men2 je benda ni...then aku cmpre kan blk ngn diri aku, mmg ader persamaan...so klu korang nak tau rahsia bulan2 kelahiran i, korang leh lamasuk kat blog tadi tu ok...hehehe jagn jeles tau baca yg bulan 07 punye...


aku lahir bulan 7-1987..then aku baca.....
Kepada yg lahir bulan 07, selamat menyambut hari lahir...hahahha....walaupon lambat lagi ....




aku lahir bulan 7-1987..then aku baca.....

Rahsia bln kelahiran

JULAI

* Sangat suka didamping.
* Banyak berahsia dan sukar dimengerti terutamanya lelaki.
* Agak pendiam kecuali dirangsang.
* Ada harga dan maruah diri.
* Tak suka menyusahkan orang lain tapi tidak marah apabila disusahkan.
* Mudah dipujuk dan bercakap lurus.
* Sangat menjaga hati orang lain.
* Sangat peramah.
* Emosi sangat mendalam tapi mudah terluka hatinya.
* Berjiwa sentimental.
* Jarang berdendam.
* Mudah memaafkan tapi sukar melupakan.
* Tidak suka benda remeh-temeh.
* Membimbing cara fizikal dan mental.
* Sangat peka, mengambil berat dan mengasihi serta penyayang.
* Layanan yang serupa terhadap semua orang.
* Tinggi daya simpati.
* Pemerhatian yang tajam.
* Suka menilai orang lain melalui pemerhatian.
* Mudah dan rajin belajar.
* Suka muhasabah diri.
* Suka mengenangkan peristiwa atau kawan lama.
* Suka mendiamkan diri.
* Suka duduk di rumah.
* Suka tunggu kawan tapi tak cari kawan.
* Tidak agresif kecuali terpaksa.
* Lemah dari segi kesihatan perut.
* Mudah gemuk kalau tak kawal diet.
* Minta disayangi.
* Mudah terluka hati tapi lambat pulih.
* Terlalu mengambil berat.
* Rajin dalam membuat kerja

07....07....07....07....07....07....07....07....07....07....07....07....07....07....07....

7 comments:

  1. ko memang ber emosi dan sensitif.

    pendek kata ko ciwek! hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha...ape plak..hohoho
    aku kan bagus...n hensem ...hahahaha

    malu2 nak ngaku lak ...kekeke...
    tahun klu ader BIG walk pegi lagik ...

    ReplyDelete
  3. tak pe...cukup ke? satgi ada yg jadi mayat hidup kes kelaparan..

    ReplyDelete
  4. tak la...cukup jek ....g pon nk spare jek tkut emrgency...huhuhu

    nt dh suh abg msukkan ...thanks again...

    **jgn tulis dlm blog tau ...ahgehehe

    ReplyDelete
  5. lemah dengan masalah perot?



    kamu senang buncitkah?

    :)

    ReplyDelete
  6. mind intro urself? u left a comment in my blog??

    ReplyDelete
  7. hohoho

    JCi Kei...
    i'm juz drop there lol...so i coment lew...
    hoho...me here is kimisai...
    nice to know u...we r the blggoer...

    Yaziith Su Anaz
    mmg ader pon mslh perut...lapor la bukan buncit...
    eleh yg korg ni lahir bln ape plak...hahahaah ntah2 tadak bulan kot...hehehe

    jgn marah...

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!