Yang sudi menjengah...TQ

Monday, April 13, 2009

Aku dan Reshmonu


Yeaahhhhhh..........!!!!!!!!!!!!

Jeri t hati ku pabila terlihat seorang artis ni...bukan ape, biasalah klu dh golongan biase klu jumpe artis kan ...mest nak posing ngan diorg....semalam aku lepak PAVI tetibe jek nampak si Reshmonu ni....hehehe ...aku igt india mane mule2...ye lakan, aku kan RAbUN, tambah pulak dengan Reshmonu yang nampak bersahaja....tau tak macam mane aku tegur die??bace ni sampai habis...

Mule2 aku lepak ngn xboss aku, Rosahan kat GSC PAVI..ttbe diorg ckp "Weh tu RESHMONU kan"..

aku pun pelik la...aku tatau lak tu RESH...hehehe....then aku pon tegur die..

"Xcuseme sir, r u RESHMONU?" kata aku kepada beliau...
"Yeah, its me..."kata beliau, then belum sempat die nak tanya ke nak ckp ape ke, aku terus potong...

"Wow, bro nak amek gambar bleh tak ...bukan selalau ni".

"Ye bole2..."terus hilang BI td..aku mule2 je ckp Omputih ni..then masuk MELAYU balk ....

then terus aku berpic ngan die ...tapi satu jek PIC yg aku dapt....hahaha...

Lepas aku amek Gmbar, barulah ader 2-3 org len yang dtg...mb diorg pon tak pasan kot macam aku mule2 dulu...huhuu...Dulu time aku kje kat citu pon sllu jumpe artis tp tak berkesempatan nak tkp gmbar coz tengah keje kan...yang best artis2 ni sume nye baik...ader la yang 'x' sikit tapi tak teruk la kan...aku nak sangat bergambar dengan Uncle AZNIL...arituh aku nak dpt dah, ttbe bos aku lalu, terus cuak ...hahaha,....xpa2 lepas ni kje blk situ then terus amek gambar klu rajin...hehehe

Aku bukanlah fanatik RESH sgt tp kdg2 klu dengar lagu die macm terhibur gak kan ...ye a hiburan kan ...tp klu dh jmpe mcm ni kire bertuahla jugak kan ...bukan sllu,...macm RESH sndiri pon kdg2 jek ader kt KL..artis len pon....

ok la...ader kelas nak kene ajar ni...sebebk relief ja....chow dulu..hehehe...





*harapan paling tinggi adalah untuk bergambar bersama JOHAN dan ZIZAN...my FVRITE comedian....hehehe

13 comments:

  1. jap la...takleh nk tranfer kt komp ni....nt dh upload gua gtau blk...hehehe

    ReplyDelete
  2. AKU DH UPLOAD DAH PIC NIE...HEHEHE

    HARAP2 PAS NI JADI LA HARAPANAKU TUH...HUHUHU

    ReplyDelete
  3. pergh
    suka la tu ek
    haha

    xnk amik gambar ngan aku?
    aku kan rockstar
    wakakakakaka

    dan dan rockstar
    zzzz
    hehe
    =p

    main2 lor
    jgn marah
    haha
    xD

    ReplyDelete
  4. bwahahahaha lawak la ko kimi
    ntah papeee...

    aku lg adore nak amik gambar dgn keta kau.
    ha ha

    ReplyDelete
  5. xtido mlm pe neh suka sgt...hahhaha

    ReplyDelete
  6. hahaha...ape lak...tol pe...
    hehehe best tuh....

    RAJA
    nnt la kite bgambar kt BOTB k..heheheBOTB tahun ni bkn korg yang hndle ke...

    Nut
    Bek ko jage JGY ko tu ..huhuhu
    kete aku tebo tau hehehe...
    klu ko pic ngn kete aku , aku pon nk pic ngn kete ko gak la...ATOS yg cute

    Honey bunny..
    bkn tak tdo la...tejage jek...
    u tu yg tak tdo mlm ek ....

    ReplyDelete
  7. bro ... thanx for dropping by at my page n leave a comment there.. have a nice day ahead ya...

    ReplyDelete
  8. atos cute pasal tuan dia cute
    ghehe

    psamaan atos dgn kancil kau ialah;
    dua dua kena pecah kat srimas

    wahaha

    ReplyDelete
  9. KHAL_Ella

    xdak hal ..aku mmg suke menjengah di blog org l;en...heheheh

    sowie r bab menyampok...daaa...hehehe



    Nut...
    ko mcm aku la...BEK aku tuh cute bab aku pon cute...heheheh

    yg samekene pecah ..yg tak same 2 kali kene pecah...hehehe

    ReplyDelete
  10. giler kimi...femes ko pas neh...

    ReplyDelete
  11. oi kimi asal tak ajak aku p tgk wyg...sedih aku....Ko kena p tgk jgn tegur..citer malay yg aku respek giler!

    ReplyDelete
  12. aku tanak femes2 ni...nt susah...tak femes pon dah bz..ekekeke

    aku bkn tanak ajak da...tempat terhad...ssh nk ajak ramai2....hsmate pon tak ajak g ni...heheheh

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!