Yang sudi menjengah...TQ

Saturday, April 18, 2009

assignment....!!!!!

Aduyai..!!!

Baru habis praktikum ingat boleh la nak rileks2 sikit kan...skali ko, nah amek esaimen macam haram..banyak nak mampos...memang la dah lame dapat kan tp paham2 la dengan nak wat RPH lagi...nak wat jurnal lagi...nak wat tu la...ini lah...aduyai..tatau macam mane nak cakp dah...sakit pala...ni sakang mase aku ngah POST buletin ni pon aku tengah wat esaimen tau...heheh curi2 mase...dah la petang ni nak kene hantar dah...esok last kene amek markah..maklumlah amali kan..so pas dah siap kene nilaipulak dengan pensyarah luar...YA ALLAH...tolong lah hamba mu ini, YA KARIMMMM....

*sape nk tolong aku ???



Free Signature Generator

Free Signature Generator

7 comments:

  1. normal thing la my friend
    we faced that as well
    its how you manage your time wisely
    jgn tension2 ok

    ReplyDelete
  2. heheh
    tak tensyen..tp bengang gakkdg2...huhu
    nway thanks 4 ur advse...tolong la buat time table 4 me...hahaha

    ReplyDelete
  3. ko tensyen?


    mari aku menari poco2 untuk ko..

    hihi..

    chill la..student life kan~

    ReplyDelete
  4. ko menari poco2 ke pocong2...hahahha

    ReplyDelete
  5. warrgggg rindu wa masa zaman study dlu...wat assemen... study nak test(esok nak test baru pegang buku) huahauua g study kat tasik..konon nak dapat ketenagn padahal bertenet je lebih...haurarrrhhggg

    ReplyDelete
  6. heheh tasek mane weh???tasek permaisuri ke...

    ReplyDelete
  7. klu tasek gua pon sllu lepak sane bai...hehehe
    sorg2 jek layan blues...best gak..hehe

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!