Yang sudi menjengah...TQ

Sunday, March 29, 2009

Semalam Bersama team PARADOKS..



Wow hari ni (28 - 03 09) sempena dengan EARTH HOUR, memang syok...Ya la Aku bukan setakat menyokong je program nie, malah aku pun sambut tau...hahaha...jangan terkejut...nampak jek akuni cikai tapi aku sokong tau benda2 nie...baik untuk kite gak kan..

Aku pon terlibat dengan benda ni sebab aku tolong backup member gurl aku name nye Shiela..budak junior muzik IPIK..tapi ok la, sambil2 buat persembahan sambil2 aku menyambut EARTH HOUR...thanks la kat Shiela bab sdui jemput aku follow performen die mlam tuh...


Malam tu aku tak pergi berdua jer...yang join aku ngan Shiela ialah member aku dari IPIK gak...MUZ, dan MIRUL....Ya la dah klu p sikit2 tak meriah plakkan...Mirul tu aku ajak backup gitar gak bab aku bukan terer sangat men live ni...hohoho..so dengan kedatangan beliau maka ter lengkaplah persembahan kami walaupun ntah aper2...hehehehehe...harap korang sume yang hadir dapat maafkan kami dengan kekurangan kami malam tu...Ya lah kami pon baru tau semalaman sebelum majlis tuh...To ALOYPARADOKS harap2 pasni jemput la lagi kami walaupun bukan untuk persembahan...ok...hehehe

Sampai2 jek kat sane terus kene wat persembahan pertama...wahhhh...penghormatan ni...hehehe..apa lagi aku pon ballun la wat lawak sikit ngan tetamu yang datng...Kami bawak 3 lagu...MIRAI , DAN SEBENARNYA dan juga ASMARA...walaupon kami men tak seberapa tapi thanks la kat crowd sebab support kami..siapalah kami di hati anda si waktu kali pertama kita semua bertentang mata...wahhhhh...!!!!puitis dowh...

Then lepas jek kitorang wat persembahan, ader la persembahan lain same yang memang gempak...Thanks to all performer kerana tidak membuatkan aku rasa buhsan malam tuh...hahaha....Adam ko memang MC terbaik tau...bukan MC D tau...Dark Ray, ko nye citer memang cibai la...terkena aku ciot...aku ingat benda aper la yang ko citer..hahah...buat AMOI plak, klu citer ko tu btul ko kene sabar la menempuhi dugaan hidup...macam dalam lagu HUJAN, DUGAAN..hehe...but if ur story just a fiksyen, kitorang plak la yang kene bersabar kan ..hahah...cume ko citer slow sangat la...plz make it faster next time u story us ok..hehe janganmarah...

Yang aku tak tahan tu ader plak makan2 minum2 sambil2 wat show tuh...ADAM cakap die yang masak, ...aku leh caya tapi ble tengok bekas yang isi MEE n Nasi Goreng tu plak...hehehe len macam ...macam order jek...anyway, walaupun ader yang cakap masin , aku tetap balun sepinggan penuh...GUA TAK KASI CAN BAI bab2 makan nie...

Last2 dah nak habis tak best plak rase..ye la...dah nak out kan..nak taknak tu la adat pertemuan mesti ader perpisahan...kepada crowd lain yang aku tak sempat tegur, memna aku nak tegur pon bab aku memang suke berkawan...tapi aku takut r nak tegur...walaupun lelaki ...pompuan apa tah lagik kan...hahahah...gambar pon sempat amek gune SLR sape tah ari tuh...

Last skali aku harap2 sangat dapt infrmtion dr korang yg berkaitan tentang xtvt korang yag akan datg...klu tak dapat inform aku pon korang inform la dalm blog ke, mmber aku ker...kat mana2 la ...asalkan aku dapat tau...ok...

AKHIR KATA...THANKS TO ALL YANG TERLIBAT BAB KORANG TELAH MEMBERIKAN AKU PELUANG BERKENALAN DENGAN KORANG SEMUA WALAUPUN DALAM MASA YANG SINGKAT...hehehe

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ni video kitorang...tp gelap..kan kene tutup lampu...dengarlah sore budak siela tuh...

video
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

30 comments:

  1. I love malaysia too


    your friend "feur de Rif" from morocco

    ReplyDelete
  2. tq beb sebab support majlis ni.. lu pun interaksi dengan audiens best gak.. bulan 6 atau 8 insyaallah kami buat lagi... lu ready je lagu..

    ReplyDelete
  3. rock u......
    lu rock r bro..
    gua suka lagu asmara..
    gua runcit-runcit je,
    mana ada mc terbaik.
    kelam kabut je mlm tu..
    hahahaha..
    trima kasih sebab sudi menghadirkan
    diri...

    ReplyDelete
  4. hahaha
    len kali aku datang gak...tadak hal...
    lagu asmara??ooo tuh sume lagu version sendiri jah...

    eh ahloy nak jemput kami lagi ke...??best2!!!

    ReplyDelete
  5. eh...
    abg gitar hari tula...
    dengan inche mirul kan...
    terima kasih banyak2 sebab sudi backup lagu bpr hari tu...
    mintak maaf banyak2 jugak sebab tak bagitau awal2,
    kalau tak mesti dah boleh prepare awal2...
    apa2 pun,
    TERIMA KASIH banyak2...dari hati...

    HH

    ReplyDelete
  6. aah..ye2..hmm tu pon igt2 lupe jek...klu tak leh la gak men macam BPR..huhuhu

    hmm thanks jugak bab jemput..ader event lg insy leh join...

    eh kenal ke uncle mirul??
    uncle mirul ke abang mirul ek ..ekekeke

    ReplyDelete
  7. dah ada bunyi bpr kira okla tu...
    terima kasih banyak2 tau...
    ehehehehe...
    tak baik panggil macam tu...
    marah inche mirul nanti...
    ehehehehe...

    ReplyDelete
  8. uncle mirul baik la..tak mrah..single lai..hehehe...mirul best fren la...

    same2 len kali org len plak tolong kite kan...adat hidup...

    *macam BPR ke...Badan Pencegah Rasuah???
    hahaha

    ReplyDelete
  9. owh...
    ehehehehe...
    siap promote lagi tu...
    InsyaAllah mudah2an...
    *hahaha...
    bukanla...
    bpr tu band pencinta rock...
    huhu...

    ReplyDelete
  10. lupa pulak...
    nak sain!!!
    ehehehehe...

    ReplyDelete
  11. nak sain kat tumit...hehehe
    bukan Band Penatik Rock ker???
    hehehe
    eh tu loghat jawa...huhu

    ReplyDelete
  12. asal kat tumit plaks???
    nak dia sain kat baju...
    tu barula bukti sorang peminat band penatik rock yang steady...
    ahaahahaha...
    huish...
    eden mano paham loghat2 jawo ni...
    ehehehehe...

    ReplyDelete
  13. ooologhat nogori pulok ekau cokap neh...
    hehehe
    nnti KIMISai bg sains....jehehhehee

    baju tu basuh dulu...

    ReplyDelete
  14. wahahahahahaha...
    pandai jugak ekau cakap nogoii yo jang...
    eden bulihla bagi 4 1/2 bintang...
    ehehehehe...

    eh...!
    baju eden basuh tao...
    guna abg rimau n kak softlan lagi...
    uhh...wangiii...
    ehehehehe...

    hmm...
    cano nak contact inche KIMISai ek...
    nak nombor tepon bulih?
    ado peminat nakla...

    ReplyDelete
  15. bulih ja,.,,tp paham2 la klu dh student..kdt xder...tp klu ader kdt bulih ja...

    nak ka??
    0177289828

    bg la kt kawan2 ..hahahah

    ermm eden pon kawan jugo ngn budak nogoi neh...
    budak umah ni pon eh ado jo budak nogoi...hehehe

    ReplyDelete
  16. inche kimie...
    eden mintak maap banyak2...
    salah timing plaklaa...
    sorry sangat2...
    =,{

    ReplyDelete
  17. takpa2...huhuhu....sebbek tipon eh...klu msj jo mmg tak balas lew..hohohoh...ngtok+kdt tadak...hehehe

    ReplyDelete
  18. huu...
    ok2...
    hmm...
    band inche KIMISai, inche Mirul & yang lain2 ni ada nama tak?
    hmm...

    ReplyDelete
  19. kimisai tadak band...klu ader pon just gitu2 jek...tak penah wat DEMO n EP pon...tp dah 5-6 kali dah men fntion, yg kecik ader yg besar pon ader...takde mase la nk wat lagu..huhu
    lagu besa2 ader r..tp instrumental ja...
    www.myspace.com/mzkims

    Band Mirul - "archescluster" (dlm MS kimisai der prof diorg)- diorg sllu men gig kat PAUL PLCE...

    Band Siela - "Fungus" diorg baru nk wat recording kot...diowg masuk BOTB kt UPM bru2 nie...

    ReplyDelete
  20. lupe lak ...bang KIMISAI adala SALINA...bru2 ni ader men kt UPM-Fntion utk ALUMNI PJK diorg..

    ReplyDelete
  21. owh...
    sungguh panjang lebau penerangan cikgu...
    (^_^)
    hmm...
    okla tu...
    walaupun jadi seasoned player
    at least ada pengalaman jugak...
    tak macam HH...
    HH memang minat muzik sangat2...
    tapi atas macam2 sebab HH tak boleh nak serius...
    nanti ramai orang bising...
    so kira freelance jela...
    tu pun kalau dapat peluang & ada rezeki...
    huhu~~~

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. owh~~~
    betul2 tak perasan kimisai ada sebut band SALINA...
    macam yang HH cakap tadi,
    paling tidak kimisai ada jugak pengalaman...

    kalau dah gian sangat,
    HH pergi kasi hancur je itu karaoke box...
    at least dapat lepas...

    hoho~~~

    ReplyDelete
  24. hohoho
    xbleh..nt kne byr gnti rugi...susah plk...
    ermmm klu dh mnt xkn ader yg mnghlang???kcuali....

    ReplyDelete
  25. takpe...
    tokey karaoke box tu baik orangnya...
    ~~~hehehehehe~~~
    baik ke???

    kecuali....?
    kecuali apa bang kimisai oii...???

    ReplyDelete
  26. apa yang aik???

    kecualai ALLAH tak izinkan...kecuali sakit nm mati n mny more...hehehe rite??

    ReplyDelete
  27. ~uhuhuhuhuhuhu~

    hmm...
    betul3...
    entahla...
    maybe Allah SWT nak orang2 istimewa dalam hidup HH yang dapat dengar suara HH yang ori kot...

    ~ehehehehehehehehehe~

    macam suara HH sedap sangat...

    ~ohohohoho~

    ReplyDelete
  28. btol gak tuh...hopefly cm tu lah kan...sedap ke tak kire lg baik la bab stil ade anugrah tuh kan....klu tak ...langsung tak leh ckp.. =P

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!