Yang sudi menjengah...TQ

Monday, March 2, 2009

KENANGAN....

ni aku dah lame nak letak video ni n jugak citer ni ...dah hampir 2 tahun dah... so skang je time aku ader nak post dalam nie..hohoho...bukan ape ni la kenangn aku wat persembahan ngan pensyarah aku kat dewan besar IPIK time PENGARAH kami nak bersara...apa yang bestnya, korang kan lah sporting gile lect aku tuh...nyanyi lagu mawi siap joget2 lagik..aduyai... Lu memang gempak la Encik Lan...harap2 len kali len join same2 lagi ek ..takpon time die nak bersara ke nanti..hohohoenjoy...!!!




- Lead Guitar aku la (poyo)
- Bass Apit (penyanyi asalnye..)
- Rhythm Aus (jemputan)
- Drummer Paan (Salina drummer tuh..)
- Vokal : Encik Roslan..(the entertainer)

No comments:

Post a Comment

cakap jek..

Kelip-kelip..!!