Yang sudi menjengah...TQ

Sunday, August 2, 2009

Lame gile tak update..!!!!!

"Ting Tong"

Salam semua...

Kepada pembaca-pembaca yang berkenaan dan yang tidak berkenaan, ada beberapa pengumuman disini:

Bukan menyepi tanda dah pergi,
Bukan menyendiri tak mau berseri,
Bukan memencil tak mau di panggil,
Bukan menyorok tak mau seronok....

Sungguh sibuk betul 3-4 minggu ni. Gua tatau apa yang sibuk sangat. Kalau sibuk badan tu lain la kan.Tau tak sibuk badan??Busy-body la.
sekarang ni gua tengah praktikal (praktikum) jadi banyak kerja yang gua nak kena bereskan dulu. Lepas praktikum ni InsyaAllah gua nak aktif balik dalam menghantar bahan-bahan baru dalam blog gua ni ok.
Kepada sesiapa yang dah biasa baca blog gua, gua harap lu orang dapat bersabar sedikit masa lagi. Berikan gua ketengan yang hakiki dan azali untuk gua menyiapkan tugasan gua yang bakal menentukan masa depan gua.
Kepada yang tak minat dengan blog gua, tak pon yang menyampah harap-harap lu orang berseronok dengan ketiadaan gua sepanjang beberapa minggu ni.

"Sekian, Terima Kasih"

"Ting Tong"

Free Signature Generator

6 comments:

  1. ok....habis kan practical dulu...harap kau lulus dengan cemerlang....

    semoga percakapan menjadi takdir...:-)

    ReplyDelete
  2. Patung cendana:
    thanks mnggu..lulus memang dah lulus cemerlang tatau ag..hahah

    rep- itu lah yg diharapkan oleh khalifah2. Biar percakapan menjadi takdir, jangan percakapan menyebabkab takdir.

    ReplyDelete
  3. Welcome back bro... lama gile x dgr khabar....

    ReplyDelete
  4. hahahaha....kasi setel lu pny keja dulu beb...

    ReplyDelete
  5. john iverson:
    haha..thanks...gua ok jek..yeah smbil2 wat keje gua lyn gak blogging nie..



    akupentoi:
    setel tak setel tak best r tak update blog..inys setel nt gua aktif..!!!macm 100pluss daa...

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!