Yang sudi menjengah...TQ

Friday, August 7, 2009

Entri luahan lagi kot - aku bosan, jadi aku menulis..

Aku bosan, jadi aku menulis,
Takkan aku nak isap rokok?
Sebab aku bukan perokok....

Aku bosan, jadi aku menulis,
Takkan aku nak melepak?
Sebab aku bukan kaki lepak...

Aku bosan, jadi aku menulis,
Takkan aku nak clubbin'?
Sebab aku bukan kaki clubbin'...

Aku bosan, jadi aku menulis,
Takkan aku nak buat maksiat?
Sebab aku bukan kaki maksiat...


Aku bosan, jadi aku menulis,
Takkan aku nak......TIBA-tiba...!!!


"Baik ko pergi berzikir ke, baca Quran ke, mayang sunat ke..!! Malam Jumaat ni..Ke ko ni bukan kaki Ibadat??!!"

"Yela2, aku g mayang Isya' jap.."

Gaaaaa......






p/s: Gua bosan jadi gua menulis, kalau lu orang ???

Free Signature Generator

Free Signature Generator

25 comments:

  1. law sye.
    slaen mnulis.
    tdow la!!
    ngeh3.

    ReplyDelete
  2. hisap rokok best woooo. tak try mana nak tau. haha!

    ReplyDelete
  3. ARGH!!!! bosan bosan bosan!!!!!

    Gunung liang kt Tanjung Malim, Perak

    ReplyDelete
  4. biasenye kalau gua bosan..gua main ps2..biase gua pakai team liverpool...lepas tu gua akan kitai 30-0 same itu M.U..baru gua puas...huhuhu

    ReplyDelete
  5. cik mimi:
    huhu tido best ker??ttbe tido tak bangun??!! hehehe


    addyaholyx:
    gua dah kasi tarik kaw2, tapi batuk so gua menulis je laa....hahah


    azzaliena:
    kroohh..krooohhh...lu ke yang berdengkor??



    sir zul:
    huhu baik gua tolong samad jual jagung rebus..aweks xmnt kt gua la...


    john iverson:
    bosan??? dah maen SLR pon bosan gak ??



    XXXmalaya:
    hahaha...bagus klu boleh klhkan MU 100-o...




    Bias:
    lu takleh tido nt lupe mayang..ngeh3..

    ReplyDelete
  6. u...i xkn back dgn along la....coz i dah ada B la....uhuuhuh..i bahagia dgn B skrg....

    ReplyDelete
  7. Wakakaka. Part yang soalan last tu tak leh tahan. Menusuk kalbu.

    Aku bukan ahli ibadat, tapi cuba untuk membuat banyak amal ibadat.

    ReplyDelete
  8. haha..kimi al hafizi..tngok2 la blog aku..baru nk update..haha

    ReplyDelete
  9. aku pakai walkman dan pergi jog...dah habis practical ke?

    re:...cinta internet...no thank you...hehehe

    ReplyDelete
  10. re : agak ah ku bedengkur..hahaha...
    bukan ko ke???tak mengaku doe

    ReplyDelete
  11. honey bunny:
    eh napa lak, ooo dah tawar hati ek...ok gtau r skit pasal B....



    grunge:
    kaki ibadat mungkin taksesuai..huhuh..mungkn WARok??



    LARA:
    hhahaha baru nak update ke...aduyaii..heheh..tahniah blog anda dah meriah ..ehem2..



    WananXces:
    RPH jek???ABM?? metikantoi kene obsrve ni kan..




    Aku pentoi:
    ke lu layan metal sampai tertido??ngeee..



    Patungcendana:
    pasang walkman, bateri tadak..ngeee....

    blom ag.. ni pakse2 je update..ade ag 3 minggu..




    Azzaliena:
    hehe...gua tak berdengkur, tapi gua ngigau jek..
    hehehee...

    ReplyDelete
  12. ko xisap rokok ek?ke segan kt abg ko?heheh

    ReplyDelete
  13. aku sangat suke manaip..tu dikira menulis ke?

    pape pon, buatla ape kita suke kan..barulah hati senang~

    ReplyDelete
  14. rocko:
    cibai...haha..nnti die report mum gua susah bro..hahha



    Nurain:
    hehehe..aku pun menaip gak entri ni..bukan gune pena dan helaian..


    ermm..betol3..

    ReplyDelete
  15. kau sebenarnya nak update sebelum aku tanya status pernafasan kau kan....ahahaha

    ReplyDelete
  16. klu bosan blogwalking laa...hehehe

    ReplyDelete
  17. Sebab bosan la aku termasuk dalam blog ni n tersend comment. :D

    ReplyDelete
  18. gua bosan so gua makan..
    makan dan makan lagi..
    sampai gua bosan..

    ReplyDelete
  19. patungcendana:
    hehe..tkut ader yg igt gua dah mati...heheh



    Yoro okino:
    blogwalking ala2 window shopping la gamaknye kan??



    Alang:
    sebab lu komen sini n masuk blog gua la kita akan menjadi kawan blogger..tq n welkam.,,


    Sayanghasni:
    ermm makan sampai bohsan takpe, jangan bohsan dengan makan sampai tak lalu nak makan sudah,,



    siti nuraisyah:
    welkam babe...tgk movie jgn yang tak senonoh,,ngeh3..

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!