Yang sudi menjengah...TQ

Sunday, July 11, 2010

Tahniah my bro..

Hari sabtu memang meriah dengan berita kegembiraan bagi keluarga Makandak. Wahhh.. Sedar tak sedar dah dua orang anak die bertunang. Bulan 12 2009 yang lepas, Kaklong bertunang. Maaf lah gambar tak sempat nak upload. Yang kali ni my bro bertunang memang gua nak upload gambar bagi lu orang tengok. Tapi bukan tengok perbezaan kulit gua tau..!! Tengok kemeriahan majlis pertunangan abang gua. Jom layan gambar2 kat bawah ni.


KancilVitara menyumbang tenaga dan pengorbanan. =)























Rumah cincin tunang..ahazk..



Hantaran.. ;p









MakAndak dan konco-konconya....




Pink di Balas Biru lembut =)





























Kedua-dua keluarga ;-)




Gua bila la nak bertunang ?? Kalau boleh gua tamau tunang2 ni. Gua nak terus nikah jek. Kawen dah banyak kali .. ;-P hahaha...




Abang Yie (sepupu) dan Abang On Gua (yang bertunang)



KakSyah, Makandak, Naah, Makngah


Anja (anak sepupu) dengan KAKAK (kaklong)





AdekIrah Mok, Abang AG palau, Kakcik Mok, Kaklong si tukang jahit, Naah (sepupu)


Adek gua, Makgua (MakAndak) dan GUA..!!~



OK. Lepas gua sekeluarga pergi majlis tu, kitorang sambung lak makan-makan kat Johan's Tomyam area Senawang. Wahh. Kelas gitu, dah lama tak lepak sekeluarga macam ni. Dan kredit untuk jiran gua ; KAKYati yang sempat menyimpang bersama kitorang. Hahaha....



Kat sini gua nak ucapkan banyak-banyak tengkiu kat jiran gua yang sudi menyelesakan diri masing-masing untuk datang bersama menemani mak gua MakAndak ke majlis tersebut. Bagi kredit besau-besau kat Encik Zambri dan AVANZAnya, AbangYie dan keluarganya serta WISHnya, AbangSyam bersama KIA Spectra dan keluarganya dan semua yang terlibat termasuklah keluarga bakal akak ipar gua. makan memang sedap. Nasi ayam kateriing mana ntah. Siap dengan bubur-bubur lagi.. Pergghhh..!! Gua tak kasi cannn..!!!~







p/s: sapa nak jadi calon tunang gua?? Dan calon Kawen?? Ermm... Ada??Ada??

2 comments:

  1. bro mamai:
    gua bertumpang gembira jek... haha lambat agi la.. nt gua jmput lu ok ?? hahaha

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!