Yang sudi menjengah...TQ

Monday, May 11, 2009

hari ini hari ibu...



ISNIN, 11 MEI 2009, CHERAS ; hari ini adalah hari ibu bagi semua ibu-ibu, bakal-bakal ibu, bekas-bekas ibu dan semua yang berkaitan dengan ibu. Tepat jam 7 pg tadi kot aku ucapkan kat mak aku. Tapi sayang coz aku ucapkan dalam sms je. Aku tak telefon sebab kredit takda pagi-pagi buta tu. Jadi aku SMS je kat kakak aku suruh die ucapkan bagi pihak aku. MINTAK MAAF ibu sebab tak telefon dan lambat ucapkan selamat hari ibu. Kira ok juga la kan aku ucapkan dalam SMS. Terkilan tu memang ada juga sebab tak dapat balik jumpa ibu.

Sebagai hadiah kot sebab ucap selamat hari ibu, aku dan abang aku dihadiahkan TOP-Up sorang RM 5. Walaupun bukan itu yang aku harapkan, namun ianya amat bermakna bagi ku kerana nilai yang kecil itu penuh dengan kasih sayang yang ingin mereka peroleh kelak. TERIMA KASIH IBU untuk semuanya. AMPUNKAN segala silah dan salahku..

Kalau ayah ader mesti aku boleh gak ucapkan SELAMAT HARI BAPA abah...tapi TUHAN lebih menyayanginya...al - FATIHAH untuk arwah ayah aku..

Apa-apa pun SELAMAT HARI IBU buat semua IBU-IBU di dunia ini.



SELAMAT HARI IBU RAKIAH BINTI ISMAIL

"TERIMA KASIH ATAS SEGALA JASAMU"

"AKAN KU BALAS SEGALA JASAMU"

SEMOGA PANJANG UMUR & DAPAT PERGI HAJI LEPAS KIMISAI KERJA NANTI


...Ni la ibu tersayang...



....Emmmwaahhhhhh untuk ibu.......




p/s: jangan jadi macam si tanggang ok..jangan derhaka pada ibu.



Free Signature Generator


16 comments:

  1. ko hadiahkan bju sambutan hri merdeka kat putrajaya dulu kt mak ko ker??..haha..

    ReplyDelete
  2. moga ibu lu menjadi ibu yang beruntung punya anak mcm lu... amin...

    ReplyDelete
  3. sir_zul
    hehee...gua tanya mak gua die nk ke bju tuh..die cakap boleh jek..huhuh..gua pon taruk la kat almari die...huhu tu je gua mampu bagi setakat ni..

    ReplyDelete
  4. opss...

    bro_aloy..
    hoho..time kasih ler..semoga mak2 kiter mnjadi ibu yg bertuah punyai anak mcm kiter..
    lu ucaptak kat mak lu??

    ReplyDelete
  5. hahaha...gift ko lbih kurang sama harga ngan gift aku bg kat mak aku...1 slice of secret recipe cake...tu je yg mampu when my economy is down...watever it is,appreciation gak,HAPPY MOTHER'S DAY...

    ReplyDelete
  6. Celus.
    tula ape jek yg kiter bg mum mesti die terima n hargai...hehe...ala resepi pon nanti die wat ko makan gak kan ...ehhhehehee

    ReplyDelete
  7. ifti wish masa mama tgh cl mlm tu
    lepas ckp dgn mama
    sebak plak
    hoho
    tgh pk nak beli apa bile balik kg nanti
    adik beradik sume tuntut hadiah
    pokai le ifti

    ReplyDelete
  8. iftie.
    sebak la bab jauh dari ibu kan...ape pun dh lgsai sikit tggjwb kan bab iftie dah wish kat ibu..hmm...habis duit untuk ibu, n famly takpe..jgn habis mengarut..hohoho..kimie pon habis duit elaun kat famly gak...bkn habis enjoy..huhuu
    nak simpan pon tak sempat..


    p/s:hutang mu akan di bayar bila elaun dah masuk...ekekeke

    ReplyDelete
  9. gua jemput lu buat show bersama group lu dan group group yang lain..lagi byk group lagi bagus.

    Tema : Dunia Gelap
    Tarikh: 19 july 2009.
    Tempat: Laman Budaya Shah Alam
    Masa : 8.15 malam sampai habis.
    Makanan : disediakan secara ala kadar insyaallah.
    Bayaran : Gua tak bayar... tapi kalau ada org nak bayar kat gua ok je..

    iklan dan maklumat untuk tema sila rujuk iklan di blog gua.

    ReplyDelete
  10. bro aloy..
    ok thanks bro..nnt insya..gua join...eh lu nk gua wat show tak???

    ReplyDelete
  11. hanim
    budak mane ek..camne kenal zulhafizi??

    hehehe
    sume luv mum kan..mane ader yg tak luv mum..
    huhu..

    ReplyDelete
  12. uishh... tu gambo mak aku tuh... oo ptt r... blog adik aku rupenye... hahahaha

    ReplyDelete
  13. hahaha...dua tatau ada blog sndiriaduyai...hehehe

    ReplyDelete
  14. yup...Dunia Gelap,,,mmg gua dengan rendah diri menjemput lu untuk buat show kalu lu sudi... terima kasih kat lu sbb sudi beraksi di majlis experimen dulu.. kalu lu sudi sila beri nama group lu... gua boleh bikin poster cepat sikit..

    terima kasih..

    ReplyDelete
  15. bro aloy.
    ok bro nnti gua tanye siela dulu...huhu...kitorg nk nek kn die jek sbnrnye...huhu

    welkam..huhu

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!