Yang sudi menjengah...TQ

Wednesday, June 23, 2010

Sempena 11September (World Trade Centre runtuh )

Check List Saya Untuk Awak:


1. Berlatih lagu Another u. - OK

2. Bawa kereta slow-slow.- Ok

3. Tak panggil awak macam ex awak panggil awak. - Ok

4. Jaga privacy perhubungan. - Ok

5. Belajar untuk memujuk. - Still in progress (tak sempat lagi)

6. Lukis gambar awak. - Ok

7. Memasak untuk awak. - Still in progress ( tak sempat lagi )

8. Jangan mesej selalu, nanti awak cepat bosan dengan saya. - Ok

9. Nak pergi TC dengan saya. - Taksempat lagi.

10. Tak nakal-nakal. - Kompom la.

11. Sayang awak dalam-dalam. - Lagi kompom

12. Makan. - Ok
13. Bawa awak tengok show saya. - Tak sempat lagi.

15. Bawa awak tengok wayang. - Tak sempat lagi.

16. Belikan awak Elmo. - Still in progress

17. Sentiasa ingat awak. - Kompom sangat

18. Telefon awak sebelom tidur. - Ok

19. Ajar awak main gitar. - Tak sempat lagi.

20. Bawa awak ke tempat yang romantik. - Ok

21. Bawa awak ke tempat yang menjadi lambang kita bersama. Tak sempat lagi.

22. Beli Cloud9. - OK

23. ............... mungkin dah tak de kot. =)






Jadi kesimpulannya.. ~ I deserve it la kot... No wonder lah....

9 comments:

  1. banyaknyer.. semoga langsai semua nanti.. heheh..

    ReplyDelete
  2. takde orang buat checklist utk aku...wuaaaaa

    ReplyDelete
  3. mr.syah:
    hahah tak terlangsai kot.. hehehe


    yoro:
    sweet?? jaga kencing manis nanti..

    hujan:
    tu boleh la kire gua buat untuk lu jugak..gahaha

    ReplyDelete
  4. baru 23?.. ado lagi ka?huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. rase macam ade.. tapi tatau la...dah takde kot :)

    ReplyDelete
  6. hahaha bengong r shawn..bocor rahsia... hahah

    weh ada blog ka??blog tesl ??hahah

    ReplyDelete
  7. hahaha...
    blog basic...
    weh aku dapat bandar baru sri petaling 2...
    hahaha...

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!