Yang sudi menjengah...TQ

Wednesday, December 30, 2009

Sebelum semster baru bermula....







Nikmatilah hiburan daripada Band Salina

Tarikh : dah lupe
Tempat : Fakulti PJ UPM
Event : Alumni Dig Ijazh UPM batch tak engat dah...
credit : En haris (pensy PJ IPIK)

*Gua main Bass..ehem2...

14 comments:

  1. sedap sungguh suara vokalis tu. bunyi gitar bass pun apa kurangnya!

    ReplyDelete
  2. setuju...tapi macam jaga hati bassist jek..hahaha thanks

    ReplyDelete
  3. vocalist punyer sorer sedap. ada iras2 mcm sorer vocalist kump krystal. eh, ni nama band ko ke bro, Salina?? sempoi bunyi bass ko. drum pun not bad. congratulation buat korang... nice song! selalu praktis kat ner?

    ReplyDelete
  4. wah da lme rse x usya blog nie..hehe ^_~
    besh la..nice song..

    ReplyDelete
  5. wahh mcm best, tp sayang line akue tak lancar , tak dpt nak dgr ...mesti besh ne ...

    ReplyDelete
  6. budak aboi:
    aah band bru..hehe saingn hujan..ngeh3..


    naz:
    wah dah macam AF dah..hahah thkns bro..


    syafiqah:
    mmg dh lame, tuannye pon dok tak hapdate jek..insy dah berenti keje nt aktif blk kot..hehe


    neon:
    thnks...tp for what??

    e.indah:
    beli broadband yg baru yg laju nye..hehhe

    ReplyDelete
  7. bro mamai:
    anak md isa..haha sedap kan???gua pon apa kurangnya..


    bias:
    dah lame...sje nk buat entry skang..bz kan..

    ReplyDelete
  8. stage gelap. len kali letak torchlite kt sblh k.
    ahahhahhahahahah

    ReplyDelete
  9. hahaha
    takda la dila, klu tak dah fokus kat gua dah..hahah


    alia farhana:
    thumbs up??hmm.. tak nampak pon...

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!