Yang sudi menjengah...TQ

Wednesday, December 16, 2009

Tunggakan : Kalaulah Plore itu Debat Perdana..

Kenapa aku ke CM??
Kenapa aku masuk lambat??

Weh bodoh, tu gaji tu walaupun sejam ko lewat.

Ah apa ada hal..!! Gua nak pergi PLORE jugak. Apa nak jadi, jadilah. Yang penting gua tak terlepas event PARADOKS ni. Gua memang dah klik "ATTEND" dah dalam invitation kat laman Facebook.

Wah..!! Berjumpa lagi dengan geng PARADOKS. Bro Aloy macam besa la sibuk dengan aturcara majlis beliau. Nak ejas mamat yang baca sajak hari tu lagi (mamat selekeh tu) Hehehehe...

Bro Mamai pun ada??Wahhh..!!! Tak perasan. Segan pulak sebab dia yang tegur gua. Padahal dia lagi gempak dari gua. Adusss..!!! Sowie la weh, gua tak perasan. Sapa lagi??? Neon pun ada. Lumut pun ada. Hmm.....Kalau akak Patungcendana, Azza dan sapa2 la lagi yang datang kan mesti lagi bertambah meriah kot..

Apa-apa pun sempat gak bergambor dengan bloggerz yang hadir walaupun tak dapat dengan geng-geng Paradoks. Takpe, lain kali leh bergambor lagi kan ??

Wahyu lambat sikit Sampai. Bro ADDyaholix pun lambat. Gua dah lambat nak masuk keje. Jadi terpaksa chow dulu. Kepada sapa-sapa yang ada bergambor hari tu, tolong lah muatnaikkan dalam laman lu orang. Leh gak gua nak copy kan. Simpan wat kenangan untuk anak cucu nanti.

Kesimpulan..
Harap-harap ada klagi event dari PARADOKS. Macammana pun selagi gua mampu gua sokong. Gua masuk keje kol 7 kot hari tu, PLORE punya pasal. HAhahaha...

Tahniah buat Bro Aloy dan geng PARADOKS.

p/s: MIMPI 4 nanti jemput la bro yang bersajak hari tu. Hahahaha... Yang baju biru.. Ingatkan member Dark Ray dengan En.Adam tadi..Huhuhu.. Gua tulis ringkas ~ Mengantuk balik kerja.



16 comments:

  1. erkk...
    ckp pape pn bley kn??
    nk ckp.. lalalalalala~ =D

    ReplyDelete
  2. plore best best..dan aku dpt jumpe rmai org..hehe

    ReplyDelete
  3. ingat kau perform sama hari tu...jumpa kat mimpi 4

    ReplyDelete
  4. weh mau ikut lu..hahaha
    rindu wa ek??hahahha

    ReplyDelete
  5. banyak sangat watak.aku pening

    ReplyDelete
  6. mamat yg baju biru tu memang kawan baik dgn dark ray pun...

    ReplyDelete
  7. lu buat gua terharu la.... terima kasih banyak beb...

    ReplyDelete
  8. aki:
    tu bukan cakap..nyanyi...

    patungcendana:
    gelak jek..len kali amek cuti, dtg...tau..

    lumut:
    MIMPI pun best gak..sebab gua perfom..haha
    Thanks for the gift k..cute..

    Aboi:
    plore tu event anjuran PARADOKS..tengok link die kat tepi blog gua.

    lampu neon:
    heheh.. nanti gua cilok pix2 tuh..
    Thankss tau..

    mamai:
    tiada undangan..cehhhh..hahaha
    Ok jmp d sana, tp tak perform kot.

    azza:
    mau ikot tp tatau kat mana ada..haha windu?? yeah..so much i guess..

    ReplyDelete
  9. bias:
    ala semua la senang cakap..panjang lak nk senarai kan..hahah maaf yek...

    nurain:
    banyak dan menyeronokkan..meh la join len kali..

    XXXmalaya:
    bukan member lu gak ke..hahaha..kamcing jek..

    bro aloy:
    ye ke..gua dha ckp selagi mampu gua support lu...

    ReplyDelete
  10. mengantuk?? nak tido karang baca doa makan tauuu :D

    ReplyDelete
  11. aik??kenapa doa makan..hehe bek suh mngucap jek..hahaha

    ReplyDelete
  12. Cis lu!!
    9 januari dataran shah alam..
    kalau free datang laa..
    pekan frinjan..

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!