Yang sudi menjengah...TQ

Wednesday, February 11, 2009

Elaun masuk awal beb..!!

Elaun masuk awal beb..!!

Hahahaha…salah satu berita yang agak mengemparkan ( bukan JPP ) sebab elaun dah masuk lebih awal daripada tarikh yang telah di uar-uarkan sebelum ni… Alhamdulillah la bab wit aku pon dah nak kering kan…nak mintak kat mak dah tak larat dah bab mak pon sangkut gak kan kadang2…Wit gaji pon dah nk habis …al maklumlah keje nye pon just sebulan jek ..

duit_malaysia

So bg korang yang dah dapt elaun jaga elok2 duit tuh..ni ader yg asyik tukar hp jek ,…haha..tp itu terpulang pada individu la kan..bg aku klu die msuk bln 3 lg best bab leh aku bajet utk ke bulan 9 plak..

Bg budak ijazah memang dimasukkan RM4200 pada awal bulan 2 then ditambahkan lagi RM 850 iaitu elaun buku kan…jadi kire2 RM 5000 gak lah yang masuk dlam poket budak2 PISMP maktab2 malaysia kan..

Alhamdulillah sume hutang2 kawan, duit kelas n macam lagi dah leh setel kan..macam aku …byk hutang nie…hahahaha

sony-phone-big-picture

No comments:

Post a Comment

cakap jek..

Kelip-kelip..!!