Yang sudi menjengah...TQ

Thursday, February 18, 2010

Pasar Malam kat Shah Alam???

Kata orang-orang putih, bukan berkulit putih je tau, gua ye la hitam, maksud gua yang berketurunan dan berbahasa INGGERIS, 'WEBsite'. Dulu gua tahu WEBsite ni untuk berkongsi cerita-cerita, informasi, pengalaman, pengetahuan dan sebagainya walaupun gua waktu tu buat-buat tahu jek. Sampai sekarang pun bagi gua WEBsite memang bertujuan sebagai mana yang gua cakap tadi.

Tapi sekarang gua tau maksud sebenar WEBsite itu. Setelah lama tak beraktif dalam Bolg gua, mahupun rakan-rakan yang lain, maka gua baru mendapat satu petunjuk maksud sebenar WEBsite ni..

Nak tau maksud die??

tut..

tutt..

tuttt..

tutttt..





Kalau gua memang panggil Laman Sesawang. Lu orang gua tatau la. Walaupun maksud sebenarnya gua tatau.

So Laman Sesawang ni skang dah same dengan gua punya Blog. www.kimisai.blogspot.com
Blog ua tak hapdate, laman ni pun dah penuh sesawang. So Laman Sesawang sama jek dengan gua punya blog. Penuh SAWANG dah...Aduyai...
***************************************************************************************
Selalu gua turun kat area-area bawah rumah gue je dah ada pasar malam. Gua syok sama itu air kelapa akak muncit tu jual. Sedap menjilat jari hantu woo. Kadang-kadang gua beli Kuey Teow goreng abang RM2.50 tuh. Mintak campur dengan nasi goreng ataupun Mee goreng. pergghhh.. Gua tak kasi can...

Tapi baru-baru ni gua dapat info baru. Ada pasar malam lagi best. tak tau la best mana, tapi memang empak la klu lu orang nak tau. Siap ader persembahan artis-artis SDN.BHD lagi tu. Gua pun buat gak persembahan kot. Sebab gua pub SDN.BHD juga.Hahaha..

Kalau tak caya tengok kat bawah ni :




Kalau lu orang tak caya, lu orangboleh rujuk kat sini - http://pakatanparadoks.blogspot.com


Tak caya lagi?? lu datang la sendiri. Gua pun nak ade kerja ni daripada nak bagi lu orang percaya. mak gua suruh pergi kedai beli rempah kari Daging BABAS. Kalau nak join Pasar Malam Mimpi 4 tu datang ok..!!!

*p/s : Masih tak percaya??? Shit..!!! Percaya je la..Datang je senang.. Caya tak ?? Tak caya lagi?? Laaaa....Datang je.. Baca poster tu...!!


11 comments:

  1. neon:
    tu yang hapdat etuh..amacam ??rindu tak ngan gua??hahaa

    ReplyDelete
  2. laman budaya kat ne???aku xtau...cam berminat nak pegi

    ReplyDelete
  3. mcm besh tapi aku ader masalah bila kat tempat sesak ...

    ReplyDelete
  4. yoro ikono:
    pegi mana pa??gua tak paham..gua bz, so tak hapdate..hehe lu rindu ek...


    ~0~ :
    dekat dgn galeri s,alam la..ala dtg jek, nt smp depan PKNs kot..tgok mana ramai org, layan...


    bias:
    ada..murtabak gombak...nak???


    e.indah:
    knpe E?? ade alahan ke...ke takut H1N1??

    ReplyDelete
  5. lavendri:
    ish takkan la kawen tak jemput member2 blogger..heheh

    opsss kawen sllu a nikah je tak lagi..haha

    ReplyDelete
  6. gua pun suke, tapi lagi enak kalu di tambah roti john sewaktu persembahan di jalankan..

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!