Yang sudi menjengah...TQ

Wednesday, June 15, 2011

Khusut..

Ya! Memang kita yang mencorakkan. Semua kita. Tapi jangan la bagi macam kerja. Stresss?? keje pam minyak pun boleh stress bro. Lu orang na tau ke kes apa yang gua nak citer ni ??

Takde pe pun sebenarnya. saje gua nak buang sawang2 kat blog gua ni. Gua dah punya lama tak post pe2 sampai tumbuh sesawang betul. Bukan gua nak menipu. Sekarang gua dah keje so memang bz banyak la. Bukan tu je. Gua kan skang dah cube2 jiwang2 kan so gua lagi tambah bz la nak jenguk blog gua. Dah blog gua pun tak sempat jengah camne nak jenguk blog lu orang kan. :0

Ok keduanya gua takde kemudahan internet la. Gua susah nak buat apa2. FB pun naseb bek guna fon BERRYHITAM (BB) kalau tak memang tak online la gua. Insy nanti gua dah normal leh la berkecimpung aktif2 balik.

Dulu mase study dulu punya banyak mase sampai tak tau nak buang mase tu kat mana. sakang dah mula bz mula la nak hargai masa. Tapi tiido tetap tak hengat!!!

dah gua nak chow!! GB dah usha2 gua dah . hahahahahah :)


p/s: gua bz.. ;)

2 comments:

  1. heheh:P

    i like this entry la bro

    ReplyDelete
  2. selalu orang ada awek dah tak kusut. hahaha

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!