Yang sudi menjengah...TQ

Thursday, July 2, 2015

Minyak naik lagi.. TQ PM

Sehari dua ni terkejut lagi dengan isu minyak. Naik lagi. Dulu dah tuun sikit tu pon sebab minyak global turun. Sekarang minyak global stabil. Xde naik xde turun. Tapi gomen kite tetap naikkan juga. 

Betullah golingan atasan ni x penah isi minyak pakai duit sendiri kot, tu yang diorang rase diorang x terbeban dengan kenaikan kos bahan api ni.

Apatah lagi dengan kebodohan menteri yang keluarkan statement yang lebih bodoh daripada pendapat seekor anjing. 

"KFc penuh, saya x nampak pon bebanan kenaikan harga minyak?"

Lebih jurang macam tu la katanya. Tak ke korang rase bangang dengan statement menteri lahabau kat atas?? Apa kaitan mihyak dengan KFC?? maslan ni memang hampehhhhh~


2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

cakap jek..

Kelip-kelip..!!